ATH Plantencombinatie

Deze ATH plantcombinatie bestaat een bunkerdak met voorlader welke aan de achterkant is voorzien van een daal elevator en een speciaal banden afvoersysteem. Dit speciale banden systeem verdeeld en transporteert het te planten product naar de 2 voorraadbunkers in de plantkar.

Voorop de plantkar is een ATH hydraulische boormachine geplaatst waarvan de boren ieder een eigen hydromotor hebben en onderling in afstand zijn te verstellen. Hierdoor is bijna ieder gewenst plantpatroon mogelijk. De plantkar heeft een spoorbreedte van 2 meter en biedt ruimte aan maximaal 8 personen. Hij heeft 2 grote voorraadbakken welke door het speciale banden systeem van bovenaf automatisch worden gevuld met plantmateriaal.

Om de werkomstandigheden tijdens het planten in het najaar te verbeteren is hij uitgerust met tochtflappen onder aan de plantkar. De zijkanten zijn afsluitbaar met een transparant oprolbaar zeil. Verder is hij voorzien van extra grote knielkussens en de temperatuur wordt geregeld door een dubbele kachel. Aan de achterzijde is de plantkar voorzien van een verstelbaar aandruk systeem.